Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
                                               

Ajankohtainen kurssi:

Tammikuussa 2018 maanantai-iltaisin

KALLIOLAN KANSALAISOPISTO, HELSINKI
Taiteen 17 prinsiippiä - Free Vedic Art -peruskurssi
Sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään intuitiotaan ja tietoisuuttaan taiteen avulla. Ei edellytä aikaisempaa kokemusta kuvan tekemisestä. Vedic Art -taidekoulutus toimii tienä löytää taiteilija jokaisesta. Prinsiippien avulla opetellaan tiedostamaan luova prosessi ja herätellään meissä olevaa luovuutta piirtämällä ja maalaamalla.

Opettaja: Eeva Lindholm, vedic-art -opettaja
Paikka: Kalliola, luokka 8, Sturenkatu 11, 00510, Helsinki
Lisätiedot http://www.kalliola.fi/kansalaisopisto/

 

 

 

Mitä on Free Vedic Art?

 

Free Vedic Art on uudenlainen taidekoulutusmuoto, ts. taiteen 17 prinsiipin (perusperiaatteen) menetelmä, joka toimii tienä löytää taiteilija meistä jokaisesta. Free Vedic Art koetaan maalaamalla, sitä ei voi teorian tavoin ilmaista sanoin. Se ei ole tyylisuunta, ismi tai uskonto, vaan taiteen tekemisen taustalla vaikuttava taiteilijan henkinen inspiraatio. Prinsiipit auttavat meitä tulemaan tietoisiksi luomisen mekanismeista, ts. luonnon toimintatavoista. Niiden tehtävä on herättää ja vapauttaa jokaisessa ihmisessä oleva liikkeellepaneva voima, joka käynnistää ja pitää yllä kaikilla elämänalueilla toimivaa luovaa prosessia. Kyse on eri luomisvaiheiden tiedostamisesta, ensin kuvissa - sitten elämässä. Kun alamme tehdä oikeita valintoja, luonto antaa tukensa meille.

Taiteen 17 prinsiipin eli periaatteen avulla maalaaja löytää syvemmän tietoisuutensa.
Kontrolloiva äly muuttuu luovaksi älyksi. Sen jälkeen prinsiipit voi unohtaa.

  Kurssit

Taiteen 17 prinsiipin menetelmän perustana on noin 30 tunnin pituinen peruskurssi, jonka aikana opitaan nuo kaikki seitsemäntoista eri vaihetta tai askelta.
Jatkokursseilla kerrataan, syvennetään ja opitaan lisää vediseen tietoon perustuvia maalausta kehittäviä asioita, jotka auttavat tiedostamaan luovan prosessin eri vaiheita ja tukevat kuvanteon etenemistä.

                     Kenelle Free Vedic Art -taidekoulutusta?
Free Vedic Art on tarkoitettu kaikenikäisille, alasta riippumatta, taiteen harrastajille ja ammattilaisille, myös piirustustaidottomille. Maalaaminen on elämänmittainen prosessi, jota voi kehittää ryhmissä ja yksin ollessaan, ohjattuna kursseilla ja itsenäisesti, ­ koko elämän ajan!

"Vedic Art on menetelmä, jonka avulla muistamme kuinka maalataan. Se ei ainoastaan muistuta kuinka maalataan ja luodaan taidetta. Heti kun kuulemme taiteen seitsemästätoista veedisestä prinsiipistä, alamme muistaa koko elämän tarinan: mistä tulemme ja mihin menemme. Vedic Art sisältää navigaatiokartan: käytät vain kompassia, joka sinulla on aivoissasi ja löydät tien sydämesi olevaan rauhan kammioon. Sitten, kun kastat siveltimesi valoon, avaruuteen ja autuuteen, ikuisuus tulee kuvaksi. Kun astut sisään taideteokseesi - sisäiseen dialogiisi - löydät koodin, kuinka elämää voidaan elää ja kuinka taide voi avata ovet taivaaseen ja maahan."
(Curt Källman, Free Vedic Art-menetelmän kehittäjä)

 

Seuraava Free Vedic Art peruskurssi keväällä 2018 Kalliolassa maanantai-iltaisin.

 


(http://www.kalliola.fi/kansalaisopisto/)
Opetuspaikka: Sturenkatu 11, 00510 Helsinki

 

Tiedustele muita kurssejani
tunnetaide@gmail.com

 

 

 

 

 

       

 

 

 

©2019 - suntuubi.com